1 december 2012
11:50

Midas IBK

Referat: Fyrislunds BK - Midas IBK

Fyrislund hade respekt för oss det märktes. De börjar med ett tätt försvar och vill tydligtvis kontra på oss. Vi har mycket boll och spelar runt deras förvar ganska lätt men avslutar dåligt. Vi lyckas trotts många missade chanser gå till pausvila med 2-0 tackvare Johannes och Acke.

I andra perioden är Fyrislund betydligt offensivare och pressar backarna hårdare. Matchen svänger fram och tillbaks och det blir många tappade bollar på mittplan från båda lagen. Fyrislund är hetare än oss och lyckas trycka in reduceringen i mitten av perioden.
Vi spelar ett bra försvar och låter dom avsluta långt ut mot kanterna. Vi har också våra chanser men siktet är inte det bästa. Perioden slutar 1-0 till Fyris.

Inför tredje snackar vi om att gå på deras point tidigare, så att han inte kan lägga sina skott in på vårat mål lika lätt.
De är riktigt heta men vi är livfarliga med våra kontringar och vi gör tre mål innan de åter lyckas få hål på Ingo. De gör sedan två mål inom 30 sekunder och vi tar time out i bytet efter. Vi vet vad vi kan och den extra vilan gjorde susen.
Robin slår in bollen i tomt mål 19.09. Då går luften ur dom och Acke och Anton kontrar vackert in det sista målet.
Vi vinner sista perioden med 5-2.

Vi kan nu konstatera att vi är ett topplag i H4. Men serien är jämn så vi kan inte slappna av.
Alla slet väldigt bra i försvaret som därmed la grunden för kontringarna. Veckans plus får Acke som gör 4 poäng och Ingo som fick en ass.